Naruto Chronicles jest to PBF w realiach anime Naruto.
| > | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Brak | Brak | Brak | Lycan | Leon | Rei |
Tutaj możemy zapisywać się do egzaminu na genina. Proszę, aby nie polegały one na 'zapisuje się'. Wysilcie się i wydobądźcie z siebie jak najwięcej. Z góry dziękuję ;P
Sakura Haruno
Przychodzę do biura gdzie sie zapisują Studenci Akademi na test Genina.
Biorę długopis do ręki po cyzm piszę Sakura Haruno zapisuje sie na test Genina po czym odkładam długopis i wychodzę.
Biuro odwiedzał akurat OtoKage. Sakura Haruno? Tak. Pomyślałem i zdecydowałem że ją przyjmę. Trzeba dać popalić świeżym ninja. Roześmiałem się i wyszedłem z biura.
Niewysoki chłopak wszedł do pomieszczenia z zapisami. Rozejrzał się i zauważył że za dużo osób się tu nie kręci. Postanowił podejść i się zapisać. Przeczytał dwa razy formularz zgłoszeniowy i zaczął wypełniać. Ostatnią rzeczą jaką musiał zrobić to podpis. Cóż Zoyen Kaguya. Pozostawił po sobie znak i postanowił wyjść. Jednak wcześniej rozejrzał się czy ktoś mógłby mu zagrozić. Nie widział potencjalnych niebezpieczeństw i zaraz wyszedł.

Kolejne dziecko, które marzy o zostaniu wielkim ninja pomyślał i postanowił przetestować jego umiejętności, dając mu szanse wykazania się podczas "sparingu", który miał zadecydować o jego przyszłości jako ninja.

Jeszcze jeden młody człowiek, który pragnie poświęcić się dla wioski.Nie będę go od tego odciągał, to jego decyzja, a ja moge tylko zasugerować, że nie jest to najlepsza opcja.Powiedział po czym podbil podanie o egzamin.
Przez wioskę zmierza chłopiec ubrany w bluzę z kapturem.. Z schyloną głową otwiera drzwi . Po czym ściąga kaptur , rozgląda się po pomieszczeniu i wyszukuje kartki z zapisami ... Po 5 min. rozglądania się .. Zauważył kartkę z napisem "dawca nerki" .. :X Yhym.. Stwierdził że nie ma zamiaru oddawać żadnej nerki .. Okazało się że pomylił pomieszczenia.Następnie wszedł do pomieszczenia z napisem "Genin Exam" .. Po czym bez żadnych problemów znalazł kartę i podpisał się na niej.. Uradowany z tego faktu uśmiechnął się lekko .. Wyszedł z pomieszczenia i poczekał na odpowiedź jakiegoś egzaminatora.
Kolejny bachor, który marzy o zostaniu kimś w świecie shinobi. Może jednak warto go wypróbować?