Naruto Chronicles jest to PBF w realiach anime Naruto.
> | |||||
---|---|---|---|---|---|
Brak | Brak | Brak | Lycan | Leon | Rei |
Tutaj możemy zapisywać się do egzaminu na genina. Proszę, aby nie polegały one na 'zapisuje się'. Wysilcie się i wydobądźcie z siebie jak najwięcej. Z góry dziękuję ;P
Przychodzę do biura gdzie sie zapisują Studenci Akademi na test Genina.
Biorę długopis do ręki po cyzm piszę Sakura Haruno zapisuje sie na test Genina po czym odkładam długopis i wychodzę.
Biuro odwiedzał akurat OtoKage. Sakura Haruno? Tak. Pomyślałem i zdecydowałem że ją przyjmę. Trzeba dać popalić świeżym ninja. Roześmiałem się i wyszedłem z biura.
Niewysoki chłopak wszedł do pomieszczenia z zapisami. Rozejrzał się i zauważył że za dużo osób się tu nie kręci. Postanowił podejść i się zapisać. Przeczytał dwa razy formularz zgłoszeniowy i zaczął wypełniać. Ostatnią rzeczą jaką musiał zrobić to podpis. Cóż Zoyen Kaguya. Pozostawił po sobie znak i postanowił wyjść. Jednak wcześniej rozejrzał się czy ktoś mógłby mu zagrozić. Nie widział potencjalnych niebezpieczeństw i zaraz wyszedł.
Kolejne dziecko, które marzy o zostaniu wielkim ninja pomyślał i postanowił przetestować jego umiejętności, dając mu szanse wykazania się podczas "sparingu", który miał zadecydować o jego przyszłości jako ninja.
Jeszcze jeden młody człowiek, który pragnie poświęcić się dla wioski.Nie będę go od tego odciągał, to jego decyzja, a ja moge tylko zasugerować, że nie jest to najlepsza opcja.Powiedział po czym podbil podanie o egzamin.
Przez wioskę zmierza chłopiec ubrany w bluzę z kapturem.. Z schyloną głową otwiera drzwi . Po czym ściąga kaptur , rozgląda się po pomieszczeniu i wyszukuje kartki z zapisami ... Po 5 min. rozglądania się .. Zauważył kartkę z napisem "dawca nerki" .. :X Yhym.. Stwierdził że nie ma zamiaru oddawać żadnej nerki .. Okazało się że pomylił pomieszczenia.Następnie wszedł do pomieszczenia z napisem "Genin Exam" .. Po czym bez żadnych problemów znalazł kartę i podpisał się na niej.. Uradowany z tego faktu uśmiechnął się lekko .. Wyszedł z pomieszczenia i poczekał na odpowiedź jakiegoś egzaminatora.
Kolejny bachor, który marzy o zostaniu kimś w świecie shinobi. Może jednak warto go wypróbować?