Naruto Chronicles jest to PBF w realiach anime Naruto.
| > | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Brak | Brak | Brak | Lycan | Leon | Rei |
Klon, który wszedł do środka zobaczył przywiązaną do ściany żonę i znikł. Zauważasz, że jeden z przeciwników leci na Ciebie. W jednej z rąk widzisz technikę Chidori.
Wykonuję chidori odskakuję i ten traci swoją technikę trafiając nią o ziemie ja pojawiam się koło niego i walę go chidori w głowę czekam na następny ruch przeciwnika. Wykonuję pieczęci po czym znikam (Meisai Gakure no Jutsu) dzięki czemu przeciwnicy mnie nie widzą gdy ci są zdezorientowani ja aktywuję siódmą bramę gdy tylko skończę czekam aż przeciwnik wyjdzie.
chakra:747.500
Gdy ty zrobiłeś ów jutsu w kierunku domu leciały dziesiątki kunai.
Pogoda znów gwałtownie się zmienia - zmaga się silny wiatr i chmury burzowe zakrywają cały teren. Po chwili rozpętała się potężna ulewa z wyładowaniami atmosferycznymi. Gdy ty jesteś zajęty omijaniem kunai'ów wszyscy ninja znikają.
Kagebushin, który wszedł do (wcześniej) znikł - to on zajmował się Lordem, który w wyniku całej sytuacji został porwany wraz z żoną przez wrogich shinobi.
Jeżeli w ciągu pięciu swoich postów nie odnajdziesz wrogich shinobi wraz z Lordem i jego żoną misja nie powiedzie się.
Próbuję swoim Sharinganem wyczuć chakre wrogów gdy tylko ją zauważę szybko biegnę do nich moja szybkość jest nie wyobrażalna więc szybko tam dotrę.
Niestety, Twój sharingan nie zauważa niczego. Wrodzy shinobi również są bardzo szybcy (nie tak jak ty po otwarciu 7 bram ale...).
1/5 postów
Nie no przesadziłeś nie widziałem w ogóle jak ktoś wychodził z domu z żoną zrobiłeś specjalnie by żaden shinobi mnie nie atakował teraz dowiaduje się że sharingan nie może ich odnaleźć wiec możesz napisać MISJA ZAKOŃCZONA NIE POWODZENIEM!!
Nie piszesz ile chakry im zostaje. REZYGNUJĘ
Misja niezaliczona.
PN: 3
PT: 3
KC: 3